Nová Star Wars hra je jako 1313 a Uncharted
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová Star Wars hra je jako 1313 a Uncharted

Nová Star Wars hra je jako 1313 a Uncharted

Jiří Bigas

Jiří Bigas

30. 6. 2015 09:10 8
Reklama

Mýty opředená nejlepší Star Wars hra, kterou nikdy nikdo nehrál, s podtitulem 1313 se možná dočká svého druhu jisté reinkarnace.

Jak vtipně píše magazín VG247, "ta druhá" Star Wars hra od EA, která zatím ve stínu Battlefrontu vzniká ve studiu Visceral Games (Battlefield Hardline, série Dead Space), si má prý vzít to nejlepší ze ságy Uncharted, ale i zrušené naděje v podobě Star Wars 1313. Během akce, při níž se herec Nolan North vyjádřil na adresu odchodu Amy Hennig z týmu Uncharted 4, naznačil něco i o tom, jak by mohla vypadat příští velká Star Wars hra, o které dosud víme jen tolik, že je ve vývoji a kdo na ní pracuje.

Kdo se počítá mezi velké fanoušky Amy Hennig a jejího stylu vyprávění, měl by prý vědět, že v EA pracuje na rebootu nové Star Wars značky ve stylu Uncharted. Nolan North toho prý ví o projektu hodně (proboha, zastavte už někdo toho mluvku, anebo vlastně ne) a bude to prý úžasné. Když byl dotázán, zdali jde přímo o Star Wars 1313, odpověděl: "Je to něco jiného, ale ve stejném duchu."

Jak všichni dobře víme, Star Wars 1313 byla poslední velká hra, na které v LucasArts před velkou transformací firmy pracovali a její zrušení je fanoušky všeobecně považováno za naprostou tragédii. I kdybyste tomuto universu příliš nefandili, asi není těžké představit si, proč tomu tak je. Stačí se podívat na video ze hry, která se představila už na E3 v roce 2012 a pořád vypadá skvěle. Sakra, proč někdo zruší takový titul, když s ním nejprve oslní půl internetu?!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama