Přihlaste se do alfy Star Wars Battlefront
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přihlaste se do alfy Star Wars Battlefront

Přihlaste se do alfy Star Wars Battlefront

Jiří Bigas

Jiří Bigas

28. 6. 2015 20:11 5
Reklama

Je vám líto, že jste si na rozdíl od účastníků veletrhu E3 zatím nemohli osahat novou multiplayerovou akci Star Wars Battlefront od DICE a EA? Nemusíte házet blaster do žita, třeba se na vás usměje trochu štěstí.

Do uzavřeného testu se mohou přihlásit fanoušci, kteří hrají na PC a mají aktivní účet na Originu. Stačí se zalogovat a stránka už vám sama obratem prozradí, jestli dostanete zelenou. A pokud se na vás tentokrát nedostalo, nemáte prý věšet hlavu. Nejde o zdaleka poslední příležitost si hru ještě před jejím vydáním vyzkoušet. Zatím není bohužel jisté ani to, kolik lidí se bude moci alfa testu zúčastnit nebo jak dlouho potrvá.

Vývojáři ústy vydavatel varovali, že hra v tuto chvíli nereprezentuje finální podobu Battlefrontu a její výkon může všemožně kolísat. Hráči se musí připravit i na četné chyby, které jsou při takových testech obvyklé. Nic z toho, co fanoušci vybojují během testu, se nicméně nepřenese do plné hry, a každý tak po vydání začne hezky od nuly. Tak to má být.

Současně s pozvánkou do alfa testu vyšly najevo i aktuální minimální hardwarové požadavky. Autoři však upozorňují, že se vztahují jen na tuto verzi a nikoli finální hru.

CPU: Quad Core CPU jako Intel Core i5-2300 @ 2.8 GHz, AMD Phenom II x4 955 @ 3.2 GHz nebo AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
RAM: 6 GB
OS: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64-bit)
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 680 nebo AMD Radeon HD 7970 2 GB
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama