Rozčílené recenze potápějí Batmana
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rozčílené recenze potápějí Batmana

Rozčílené recenze potápějí Batmana

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

24. 6. 2015 14:22 81
Reklama

Nakonec to nebyl Joker, kdo dostal Batmana na kolena, ale rozzlobení PC hráči, kteří čerstvě vydanou hru obdařili takovou dávkou negativních uživatelských recenzí, že navzdory její atraktivitě v současnosti není k dohledání ani na hlavní stránce Steamu, ani mezi zajímavými položkami, kde Steam předvádí nejlákavější tituly.

Ačkoliv zahraniční recenze (z PS4) hru veskrze chválí a vynášejí do herního nebe, problémy Arkham Knighta na počítačích vykreslují zcela jiný obrázek. Mezi nejčastějšími výtkami se objevuje pokles snímků i na silných konfiguracích nebo uzamčení hry na 30 FPS.

V současnosti z celkem 7000 uživatelských recenzí na Steamu pouze 32 % hodnotí hru pozitivně a hra se v katalogu objevuje s červeným palcem dolu.

Rocksteady si jsou problémů PC verze vědomi a skrze komunitního manažera se ještě včera nespokojeným zákazníkům postavili s následující zprávou: "Víme, že někteří uživatelé hlásí problémy s výkonem PC verze Batman: Arkham Knight. Toto je něco, co Rocksteady bere velice vážně. Pracujeme velice úzce s našimi externími PC vývojáři, abychom tyto problémy co nejrychleji odstranili."

Za nás se do Arkhamu pustil BatJarda na Xbox One a prý mu to zatím jen jednou spadlo, jinak se mu hra líbí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama