Nomura se rozpovídal o remaku FF VII
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nomura se rozpovídal o remaku FF VII

Nomura se rozpovídal o remaku FF VII

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

24. 6. 2015 10:49 10
Reklama

Japonský magazín Famitsu tento týden přineslo zajímavý rozhovor se šéfem vývoje původního Final Fantasy VII a jeho nedávno ohlášeného remaku pro novou generaci.

Tecuja Nomura potvrdil, že remake je především zamýšlen pro PlayStation 4. Na něj se vývoj upíná a prozatím se o dalších platformách ani neuvažuje. Nomura si od remaku slibuje, že by mohl zvýšit prodeje konzole jak doma v Japonsku, tak dále ve světě.

Nebude se jen jednat o převedení staré hry do nového grafického kabátku. Nomuruv tým chce hru postavit opět od základu a využít všeho, co dnešní technologie nabízejí: "Final Fantasy VII je speciální a nemůžeme původní hru ‘překonat’ pouze hezčí grafikou. To nikoho nenadchne."

Herní systémy zřejmě nebudou úplně odpovídat osmnáct let staré hře. Podobně jako v FF XV, i remake bude méně fantaskní a více realistický, což se podepíše nejen na soubojích, ale i na atmosféře světa a vzhledu postav.

Ohledně těch Nomura prozradil, že bychom neměli čekat žádné nováčky. Zda bude remake brát v potaz postavy dodané dalšími díly jako Angeal, Genesis nebo Cissnei není prozatím zřejmé.

Remake Final Fantasy VII  prozatím nezná datum svého vydání. Na hře se začalo pracovat před více než rokem, ale dle slov tvůrců je vývoj stále spíše na začátku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama