Sony ohlásila Final Fantasy VII Remake
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony ohlásila Final Fantasy VII Remake

Sony ohlásila Final Fantasy VII Remake

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

16. 6. 2015 13:04 8
Reklama

Jestli po něčem fanoušci série Final Fantasy volali celá léta, pak to je pořádný remake jednoho z nejoblíbenějších dílů série. Dnes ráno Sony na své konferenci snad úplně všechny překvapila oznámením, že na remaku skutečně pracují.

Po loňském debaklu s oznámením PS4 portu milované hry se na vývojáře snesla vlna kritiky. Možná i kvůli tomu se Square Enix pustil do remaku, který, alespoň dle krátkého teaseru, bude graficky víceméně odpovídat filmovému FFVII: Advent Children. Po portu Steamové verze FF7 na PS4 se nakonec vlastně slehla zem a možná je to docela dobře.

O remaku FF7 se před konferencemi spekulovalo (ostatně asi jako každý rok), ale třeba i já jsem byl ochotný spíš uvěřit ovladači pro Morpheus než předelávce Final Fantasy VII.

Nakonec stejně o hře moc nevíme. Square Enix hru plánuje vydat nejprve pro PS4, pak i další konzole. K projektu přizvali všechny potřebné lidi z původního týmu - producenta Jošinori Kitaseho, režiséra a návrháře postav Tetsuju Nomuru a scénáristu Kazušige Nodžimu. Vývoj údajně teprve začal, takže žádné blízké datum vydání čekat nemůžeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama