Prozradil Ubisoft práce na RDR2?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prozradil Ubisoft práce na RDR2?

Prozradil Ubisoft práce na RDR2?

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

14. 6. 2015 12:10 2
Reklama

Na téma Red Dead Redemption 2 odmítají Rockstar cokoliv říct. Pokračování westernovky se nabízí jako další projekt po GTA 5 a určitě by ho uvítal nejen Jarda. Jestli se na RDR 2 pracuje nebo ne, to ví jen zaměstnanci Rockstaru... a zřejmě i někdo z Ubisoftu.

Ten se totiž v dotazníku ohledně Assassin's Creed Syndicate (není na to ještě trochu brzo?) také ptá, jaký maji hráči názor na další velké herní tituly. Mezi hrami, které Ubisoft zajímají, se kromě třeba Zaklínače 3, Uncharted 4 a Fallout 4 také nachází právě rozdělaný Titanfall 2, další Elder Scrolls hra a především zatím vůbec neohlášený Red Dead Redemption 2.

Možná se chytáme stébel, ale vypadá to, že Ubisoft ví o plánech konkurenčních studií a docela nemotorným způsobem vyfoukl překvapení, které by způsobilo během kterékoliv prezentace velkých společností na E3 neskutečné nadšení.

O Red Dead Redemption 2 jsme docela nedávno slyšeli v souvislosti s velkým únikem nepodložených informací, které popisovaly westernovku jako vycházející z herních principů GTA V.

Uf. Zbývá opravdu už jen pár hodin do začátku konferencí, kde se možná o Red Dead Redemption 2 konečně dozvíme... Anebo taky ne. Ostatně GTA V si před pár lety také odbylo vlastní odhalení úplně mimo konference.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama