PS Plus Driveclub se blíží do cíle
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PS Plus Driveclub se blíží do cíle

PS Plus Driveclub se blíží do cíle

Jiří Bigas

Jiří Bigas

11. 6. 2015 08:15 6
Reklama

Nevzdávejte to. Ono to přeci jen vyjde. Jednou. Vývojáři jsou údajně s okleštěnou verzí Driveclubu pro předplatitele programu PlayStation Plus velmi blízko.

Jak je to vlastně dlouho, kdy Driveclub vyšel a marně se čeká na jeho light verzi? Vývojáři z Evolution Studios od té doby neúnavně za asistence Sony slibovali, že se na PS Plus edici nevykašlali a určitě jednou vyjde. Ačkoli se místy objevily náznaky, že už to není ani potřeba, nedávný únik screenshotů z odlehčeného Driveclubu naznačoval, že jsou dobré zprávy na spadnutí.

Dost možná dnes slyšíme o PS Plus verzi naposledy, než dojde k jejímu vydání. Šéf vývoje Paul Rustchynsky totiž na Twitteru oznámil, že se tým dostal do finální fáze jejího vývoje. Dokážeme si tak docela živě představit, že Sony během své tiskové konference na E3 s plnou parádou oznámí, že Driveclub je ke stažení pro všechny předplatitele PS Plus už "nyní". A možná by udělal japonský gigant nejlépe, kdyby tuto verzi uvolnil nakonec úplně pro všechny hráče bez rozdílu. Chtělo by to nějaké omluvné gesto.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama