Zamíří Silent Hills na Xbox One?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zamíří Silent Hills na Xbox One?

Zamíří Silent Hills na Xbox One?

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

30. 5. 2015 06:09 26
Reklama

Jestli máte rádi své ovesné vločky s trochou drbů z herní branže, pak vás zaujme ten nejnovější - Microsoft se údajně snaží odkoupit Silent Hills od Konami a udělat ze hry exkluzivní titul pro Xbox One.

S informací přišel YouTube kanál The Know (spadající pod server Rooster Teeth), který se odkazuje na anonymní zdroj, jenž jim v minulosti s předstihem potvrdil, že Microsoft plánuje vydat Xbox One bez Kinectu. Jeho nejnovější zákulisní drb se pak soustředí na snahu Microsoftu odkoupit údajně z 80 % hotovou hru od Konami a představit ji na E3 jako jeden z hitů pro svoji konzoli.

Stažení PT z PlayStation Store by mělo být gesto dobré vůle, se kterou Konami přistupuje k obchodní dohodě s Microsoftem. Pokud by obchod vyšel, Silent Hills by na Xbox One mohl vyjít už v březnu 2016.

Nicméně, informace od zdroje uvádějí, že Microsoft je ochoten za nedodělanou hru zaplatit částku v miliardách dolarů, což drbu na věrohodnosti nepřidává. Je to zkrátka příliš moc za jedinou hru a ani značka Silent Hill asi takovou hodnotu nemá.

Inu, za tři týdny bychom se měli na E3 tedy dozvědět, zda je na informacích od anonymního zdroje alespoň zrnko pravdy. Rozhodně by se tím věrohodně vysvětlilo, proč bylo PT nadobro odstraněno z PSN, ale detaily jako pokročilý stav vývoje a výše částky znějí dost přehnaně. 

Co si vůbec o šťavnatém drbu myslíte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama