Tvůrci Amnesie ukazují 12 minut ze SOMY
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci Amnesie ukazují 12 minut ze SOMY

Tvůrci Amnesie ukazují 12 minut ze SOMY

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

30. 5. 2015 07:04 12
Reklama

Podmořský horor SOMA na sebe nechal hodně dlouho čekat, ale tvůrci z Frictional Games mají už jasno, kdy se jejich strašidelné filozofování o podstatě lidského vnímání objeví v obchodech. Čerstvý gameplay trailer oznamuje, že SOMA vyjde na PS4 a PC už 22. září.

Zároveň nejnovější videoukázka z první hodiny hry dokazuje, že tvůrci ve hře zužitkovali zkušenosti z Amnesia: The Dark Descent. Můžeme se těšit na hodiny kradmého pohybu po potemělých chodbách, skrývání se před monstrózními hlídači a tajemství podmořské základny, kde někdo nebo něco zabíjí lidi a nahrává jejich vědomí do strojů. Horor by neměl být postaven jen na útěku před příšerami, ale měl by vycházet z atmosféry a témat, kterými se hra zabývá.

Společně s trailerem Frictional Games spustili ARG, ve které se můžete šťourat v operačním systému pathOS a narazit na kusé informace a ukázky z připravovaného doprovodného filmu, který vyjde společně se hrou. Zkuste třeba do příkazové řádky napsat "run play wau/song.vid" a podívejte se na tanec velryb.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama