Syndicate se obejde bez mobilní aplikace
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Syndicate se obejde bez mobilní aplikace

Syndicate se obejde bez mobilní aplikace

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 5. 2015 13:10 7
Reklama

Jestliže vás stále v nočních můrách pronásledují truhlice z Assassin’s Creed Unity, které nebylo nejdřív možné otevřít bez “hraní” mobilní aplikace, která sloužila jako virtuální pomocník, databáze a interaktivní mapa, tahle zpráva vám udělá jednoznačně radost.

Vývojáři z Ubisoftu se rozhodli, že tentokrát dají aplikaci sbohem a raději se budou soustředit na samotnou hru, které chtějí věnovat maximum úsilí a nerozptylovat se věcmi, které sice mohou být na jednu stranu fajn, ale v zásadě nejsou tak docela podstatné. Podobně už se dříve zřekli multiplayeru. Prvotní spekulaci, že k Syndicate žádná aplikace nebude, již Ubisoft oficiálně potvrdil.

Takzvaná companion app se objevila už u Black Flag a tehdy si ji hráči převážně pochvalovali pro její bezproblémovou spolupráci se hrou a určitou přidanou hodnotu, která ale současně nebyla vykoupena žádným nepohodlím pro ty, kteří o ni neměli zájem. Naproti tomu v Unity se mobilní společník příliš neosvědčil a řada hráčů mu nemohla přijít na jméno, protože měli oprávněný pocit, že bez aplikace jsou diskriminovaní a vývojáři je nutí, aby s ní strávili neúměrné množství času, pokud se chtějí dostat k určitému obsahu, který byl s mobilním průvodcem svázán.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama