Square Enix plánuje rebooty a nové hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Square Enix plánuje rebooty a nové hry

Square Enix plánuje rebooty a nové hry

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

29. 5. 2015 12:34
Reklama

Na své vlastní konferenci na červnové E3 chystá Square Enix oznámit několik nových her vedle nedávno odhaleného Deus Ex: Mankind Divided. Vydavatelské studio zveřejnilo nový plán přístupu ke svým značkám, který se soustředí na tři základní body - posílení a rebootování současných IP, vytvoření nových IP, a spolupráce s partnerskými společnostmi.

Ohledně vlastních stávajících IP chce Square Enix novými díly a rebooty mířit nejen na konzole, ale i na chytrá zařízení, na která se nová generace hráčů taktéž soustředí. O úplně nových značkách se vydavatel zatím rozhovořit nechtěl, nicméně potvrdil, že pracuje rovnou na několika projektech včetně několika experimentů.

Spoluprácí s partnery se chce Square Enix vyhnout riziku, že pouze vlastními silami nedokáže reagovat na změny na trhu. Takto například společně s Koei Tecmo vydali akční hack and slash RPG Dragon Quest Heroes, údajně první titul tohoto žánru, který vznikl pod hlavičkou Square Enix. Hra se mimochodem v Japonsku dočkala velikého úspěchu a její vydání se plánuje i na západě.

Zatím tedy víme, že Square Enix se na E3 bude věnovat kromě nového Deus Ex i Just Cause 3, Dragon Quest Heroes II, Star Ocean 5 a samozřejmě i Rise of the Tomb Raider.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama