Na PS Vitu by měla vyjít Civilizace
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na PS Vitu by měla vyjít Civilizace

Na PS Vitu by měla vyjít Civilizace

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 5. 2015 14:40 3
Reklama

Tahová strategie Civilization se pravidelně umisťuje v nejrůznějších anketách a žebříčcích na předních místech mezi hrami, které by si majitelé handheldu PlayStation Vita přáli mít ve své sbírce. Zdá se, že někdo jejich přání konečně vyslyšel.

Nechme stranou úvahy, zda přenosná konzole od Sony trpí nedostatkem kvalitních titulů, anebo ne. Neřešme pro jednou ani skutečnost, že leckterá mobilní platforma se může pochlubit širší nabídkou zajímavých her. Přimhouříme oko i nad tím, že když už konečně nějaký pěkný kousek jednou za čas na Vitu vyjde, nezřídkakdy jde o port mobilní hry. Všechno tohle by totiž bylo odpuštěno, pokud se ukáže následující spekulace jako pravdivá.

Pěkně hodnocená Sid Meier’s Civilization Revolution 2 pro iOS a Android od 2K China by se totiž měla podle zápisu ratingové organizace PEGI dočkat konverze pro PS Vitu. Z databáze lze naneštěstí vyčíst jen tolik, že hra by se měla jmenovat Civilization Revolution 2 Plus. Není to ale poprvé, co o této verzi slyšíme. Už dříve se o ní objevily zmínky v brazilské ratingové databázi a rovněž v e-shopu Play-Asia, který uváděl jako datum vydání letošní červenec.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama