WildStar přestoupí na free-to-play
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WildStar přestoupí na free-to-play

WildStar přestoupí na free-to-play

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

28. 5. 2015 14:41 5
Reklama

Barevné sci-fi fantasy MMORPG chystá zavedení F2P modelu ještě tento rok. MMO s klasickým předplatitelským přístupem k monetizaci mají v současnosti velkou konkurenci mezi F2P a B2P alternativami a nijak tomu nebylo ani u WildStar.

Vývojáři z Carbine Studios pověděli v rozhovoru pro server MMORPG.com, že jsou hrdí na svoji práci na hře a jejím zajímavém světě, který si však nedokázal získat dostatečnou popularitu mezi hráči. Zpětně uznávají, že možná měli se F2P modelem vyjít rovnou od začátku, ale lepší se změnami přijít později než nikdy, a tak se brány WildStar už letos na podzim otevřou všem hráčům.

Free-to-play model bude podobný tomu z Guild Wars 2, tedy zpoplatněné budou kosmetické předměty, mounti, peti, teleporty nebo bonusy ke zkušenostním bodům. WildStar si ale i v nové podobě udrží možnost předplacení za skutečné i herní peníze. Zatím se uvažuje o dvou stupních předplatného nastavených na 15 a 20 dolarů, ale o jejich výhodách se v Carbine stále diskutuje.

WildStar přestoupí na free-to-play
i Zdroj: Hrej.cz

Hráči, kteří si hru zakoupili, se mohou těšit na různé odměny a poděkování od tvůrců za loajalitu. Už třetího června hráči dostanou například nového robobroučího mounta, zeleného DJ do svého domu, diskošneka jako peta nebo třeba čtyři měsíce členství zdarma. Další odměny budou následovat až do podzimního vydání F2P aktualizace.

Na F2P podobě se zřejmě pracuje od loňského podzimu, kdy nový směr hry předznamenalo propouštění a přidání nových možností, jako právě třeba petů či nových kostýmů, které budou v nové verzi zpoplatněné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama