Peter Molyneux se vrací k vývoji her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Peter Molyneux se vrací k vývoji her

Peter Molyneux se vrací k vývoji her

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

28. 5. 2015 13:22 5
Reklama

Studio 22Cans, které založil Peter Molyneux spolu se svými ex-kolegy z Bullfrogu a Lionheadu, má nového šéfa. Právě Molyneux totiž ustoupil z pozice CEO do pozadí, nově se má starat přímo o vývoj her z pozice kreativního ředitele, a na jeho místo nastoupil Simon Phillips, bývalý šéf firmy FairPlay Media.

Tento razantní krok studio 22Cans charakterizovalo jako restart celé firmy, neboť Phillipse doplní rovněž akvizice Anthonyho Strauba na pozici producenta, Colina Gallachera jako PR manažera a několika dalších lidí na pozice programátorů a grafiků. Noví zaměstnanci se okamžitě zapojí do vývoje her Godus a The Trail, které má studio v současné chvíli rozdělané.

Jde o první pozitivní zprávy z britského studia, které se ocitlo pod palbou kritiky ze strany novinářů i hráčů za to, jak se postavilo ke své Kickstarterové kampani a výherci "tajné ceny" z pokusu jménem Curiosity. Je jenom dobře, že Molyneux se vrací k vývoji her a už nebude rozhodovat o byznysových záležitostech studia, které se dostává do rukou úplně novým lidem. Uvidíme, zda to bude mít nějaký okamžitý efekt.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama