PlayStation Plus se vrátí v červnu do formy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PlayStation Plus se vrátí v červnu do formy

PlayStation Plus se vrátí v červnu do formy

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 5. 2015 15:53 7
Reklama

V Sony si zřejmě všimli nelibosti předplatitelů, kteří si v posledních měsících stěžovali, že se v programu PlayStation Plus neobjevují takové pecky jako v konkurenčním Games with Gold na Xboxech. Japonský gigant tak v červnu kontruje silnější nabídkou.

Lineup jednoznačně vede Metal Gear Solid V: Ground Zeroes pro PlayStation 4. Vedle něj ale na PS4 vyjdou ještě tři další hry - Skulls of the Shogun: Bone-A-Fide Edition, Super Exploding Zoo (i pro Vitu) a Futuridium EP Deluxe (rovněž pro Vitu). Společně s těmito kousky se 3. června v PS Storu objeví zdarma i dvojice her pro dosluhující PlayStation 3. První bude slušně hodnocená nezávislá plošinovka Cloudberry Kingdom, druhou pak FPS western Call of Juarez: Gunslinger od polského Techlandu.

Tato šestice titulů v programu PlayStation Plus vystřídá stejný počet aktuálně dostupných her. Pokud jste tak dosud neučinili, nezapomeňte si aktivovat tituly Ether One (PS4), Guacamelee! Super Turbo Championship Edition (PS4), The Unfinished Swan (PS4, PS3, PS Vita), Race the Sun (PS4, PS3, PS Vita), Murasaki Baby (PS Vita) a Hohokum (PS4, PS3, PS Vita). Do konce květnové nadílky už zbývá jen pár dní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama