Ex-Irrational tým odhaluje nový horor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ex-Irrational tým odhaluje nový horor

Ex-Irrational tým odhaluje nový horor

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

27. 5. 2015 12:07 1
Reklama

Studio Deep End Games, které je z velké části tvořeno bývalými zaměstnanci Irrational Games, vyrazilo na Kickstarter se svoji novou hororovou hrou Perception. Zajímavostí, díky které byste se měli o hru zajímat, je hlavní hrdinka Cassie - trpí totiž slepotou.

Její hendikep však chtějí vývojáři přetavit v unikátní zážitek z hraní, kdy se budete muset spoléhat na echolokaci, což s sebou nese nejen pořádně hutnou atmosféru, ale také zajímavý vizuální styl. Bez ohledu na to, zda je den či noc, vnímá Cassie pouze namodralé obrysy objektů kolem sebe, což je pro hororovou hru poměrně zajímavé prostředí a bude jen otázkou, jak s ním dokáží vývojáři pracovat.

Co se týče příběhu, příliš objevný není - Cassie přijíždí do opuštěného panství, ve kterém už po desetiletí umírají jeho obyvatelé a hlavní hrdinka musí vyřešit všechna tajemství, aby přežila. Jak už bývá zvykem u podobných projektů, nenaleznete v Perception žádné zbraně. Jediné, na co se bude moci slepá Cassie spolehnout, je její důvtip, slepecká hůl a telefon.

Pokud se vám hra líbí a nejste lhostejní k faktu, že na ní pracují talentovaní lidé, kteří dali vzniknout sérii Bioshock, pak můžete přispět v rámci kampaně na Kickstarteru. Samotnou hru můžete získat už za příhoz v hodnotě 20 dolarů. Tedy, pokud se Perception nezařadí po bok neúspěšných kampaní, případně nenaplněných vizí i po vybrání cílové částky. Ta je, mimochodem, nastavena na hodnotu 150 tisíc dolarů a 35 tisíc již bylo vybráno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama