Update pro Zaklínače zlepšuje textury
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Update pro Zaklínače zlepšuje textury

Update pro Zaklínače zlepšuje textury

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

26. 5. 2015 10:21 40
Reklama

Vývojáři z CD Projektu i po vydání Zaklínače 3 pracují na opravách všech dostupných verzí hry, a zatímco konzolisté na svůj další patch, vylepšující především stabilitu a plynulý chod, teprve čekají, hráči na PC už mají hru ve verzi 1.04.

Změny se týkají celé řady věcí, tou nejviditelnější by ale mělo být zlepšení textur při nejvyšším a druhém nejvyšším nastavení kvality. Patch také řeší dopad technologie NVIDIA Hairworks na framerate a celou řadu ryze herních problémů.

Počínaje možností kompletně si přemapovat ovládání, zaměřili se vývojáři také na bugy související například s podivným chováním válečníků Divokého honu poté, kdy na ně Geralt použije znamení Axii, nebo se zacyklením dialogů v některých rozhovorech. Pro ty, kdo propadli karetní hře Gwent, pak přichystali vývojáři několik nových karet přímo do prologu hry, takže se otevírají nové možnosti k taktizování a vedení stolních bitev proti ostatním karbaníkům.

Co se týče budoucího konzolového patche, i ten by měl řešit potíže s pádem snímkovací frekvence, občasným zamrzáváním hry na Xbox One a pravděpodobně se dočkáme i zvětšení fontu napříč celým interfacem hry, což byla jedna z velkých výtek od konzolových hráčů směrem k CDP.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama