Nového Pac-Mana inspirovala stará chyba
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nového Pac-Mana inspirovala stará chyba

Nového Pac-Mana inspirovala stará chyba

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 5. 2015 16:58 1
Reklama

Vývojářský tým Hipster Whale, který se před časem proslavil mobilní hříčkou Crossy Road, inspirovanou legendárním Froggerem, si bere na paškál další kultovní klasiku. Ve spolupráci s Bandai Namco Studios Vancouver pracuje mladý tým na novém Pac-Manovi.

Novinka nazvaná Pac-Man 256 je inspirovaná nechvalně proslulým glitchem, který se objevil už v původní automatové verzi a zaplavil část obrazovky změtí symbolů, znaků a chybových hlášek. Oznámené pokračování tak nemá být jen dalším zbytečným dílem v řadě, který vlastně nemůže dokonalý design původní hry nijak vylepšit, ale bude se točit výhradně právě okolo legendární chyby, která má hráče pronásledovat v nekonečném labyrintu.

Nikoho tak asi nepřekvapí, že novinka kombinuje principy z původní hry s prvky Crossy Road, ale i populárního titulu Temple Run. Její autoři si přirozeně pochvalují příležitost podílet se na takové ikoně a přispět k její historii. Namco chce neortodoxním titulem oslavit neuvěřitelné 35. narozeniny titulu, který symbolizuje minimálně pro celou jednu generaci hráčů vstupní bránu do světě interaktivní zábavy. Free-to-play legrácka vyjde letos v létě na mobily a tablety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama