Video představuje Total War: ARENA
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video představuje Total War: ARENA

Video představuje Total War: ARENA

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

22. 5. 2015 16:34
Reklama

Vývojáři z Creative Assembly sice připravují Total War: Warhammer, nezapomínají však ani na hráče, kteří v souvislosti se slavnou sérií našli zalíbení čistě jen v soubojích. Na připravovanou Total War: ARENA se navíc můžete podívat i v prvním videu.

Pochází z alfaverze hry, do které navíc už mají hráči přístup. Pokud jste se ještě nepřihlásili, můžete se zapsat do pořadníků, vzhledem k povaze alfatestu ale budete muset čekat, zda vás vývojáři sami vyberou.

Pokud ano, čekají vás bitvy deseti a deseti hráčů proti sobě, kteří si v úvodu vyberou jednoho z generálů, přiřadí k nim trojici jednotek a ve spolupráci s ostatními se vydají do bitvy. Ty jsou na historii založené jen zlehka - počítají s reálnými jmény generálů a seskupení armád - neřeší však skutečnost, že se někteří vojevůdci nemohli na bojišti nikdy setkat, případně šlo o nepřátele.

Total War: ARENA je nicméně založena na schopnosti vzájemně taktizovat a spolupracovat, ať už na dané mapě vaše spojená vojska útočí, či brání. Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že při dobré volbě parťáků a po nějaké době sehranosti jsou bitvy v TW: ARENA opravdu chytlavé a free to play platební model by vás v tomto případě neměl odrazovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama