Take-Two žaluje BBC kvůli filmu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Take-Two žaluje BBC kvůli filmu

Take-Two žaluje BBC kvůli filmu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

22. 5. 2015 07:56 7
Reklama

Chystané drama Game Changer, které připravuje televizní společnost BBC s tím, že chce zmapovat soudní spor Rockstaru a právníka Jacka Thompsona, se se možná stane... předmětem soudního sporu.

Lidem z Take-Two Interactive, kteří vlastní práva na značku GTA, se totiž ani trochu nezamlouvá, že by ji BBC využila bez souhlasu a udělení licence. Zástupci vydavatelské firmy se navíc obávají toho, že může dojít i k nepřesnostem v prezentaci všech událostí spojených s výše uvedeným soudním sporem.

Pokyn předat celou záležitost k soudu však nepřišel z čistého nebe, zástupci Take-Two ve svém prohlášení totiž uvádějí, že se snažili s BBC už několikrát domluvit, ale nikdy se obě strany nebyly schopné domluvit na kompromisu. "Je proto naší povinností bránit majetek firmy a bohužel, soudní spor je v tomto případě nutností," dodává Take-Two.

Příprava uvedeného dramatu je tak v ohrožení a vzhledem k tomu, jak dlouho se podobné rozepře řeší, je klidně možné, že se filmu s Daniele Radcliffem a Billem Paxtonem ani nedočkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama