Microsoft chystá na E3 90 nabitých minut
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft chystá na E3 90 nabitých minut

Microsoft chystá na E3 90 nabitých minut

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

22. 5. 2015 09:47 3
Reklama

S tím, jak se blíží start veletrhu E3, se pomalu začíná upouštět informačnímu embargu co se tiskových konferencí týče. Jako první se s detaily ohledně délky svého tiskového briefingu ohlásil právě dnes Microsoft. Patnáctého června bychom se v půl sedmé našeho času měli dočkat plných devadesáti minut herních odhalení, smíchu a jiných legrací. Zkrátka a dobře, Microsoft nehodlá promarnit ani minutu.

Vtipné na celé věci je to, že Microsoft v podstatě doplácí na to, že z celého line-upu všech pondělních tiskovek je na samotném začátku a proto si nemůže dovolit přetahovat, jako tomu je v případě Sony, která naopak pásmo uzavírá. Podle mnoha (anonymních) zdrojů totiž hoši z Redmondu mají daleko více materiálu, než hodinu a půl a tudíž se bude muset notně proškrtávat, zkracovat a spěchat, aby se to všechno stihlo.

Očekáváme, že Microsoft se vytasí minimálně s Halo 5: Guardians, Forza Motorsport 6, Crackdown 3 a Scaleboundem, pravděpodobné je i definitivní oznámení remasteru Gears of War a šušká se cosi o nové hře od Rare. Plus pořád je ve hře oznámení zbrusu nové IP. Těšíme!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama