Batman s Nightwingem ukazují dual play
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Batman s Nightwingem ukazují dual play

Batman s Nightwingem ukazují dual play

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

18. 5. 2015 12:14 5
Reklama

Rocksteady se ve svém druhém vývojářském deníčku rozhodli věnovat novince, díky které si v Arkham Knight zahrajeme za dvě postavy zároveň. Systém nazvaný dual play předvedl hlavní programátor umělé inteligence Tim Hanagan.

V ukázce vidíme, jak se Batman a Nightwing vydali do zdánlivě opuštěné budovy, ve které Tučňákovi poskoci skladují své zbraně. Zatímco hráč ovládá Batmana, jeho parťák řízený počítačem samostatně bojuje s gangstery. Hráč může kdykoliv přepnout ovládání na druhého hrdinu a v boji plynule pokračovat.

Při přepínání mezi postavami se udržuje nasbírané kombo, takže je možné si připravit silnější útok jednou postavou a provést jej jeho spolubojovníkem. To samé platí i o superútocích, při kterých obě postavy zaútočí na stejného nepřátele a efektním způsobem ho vyřadí z boje.

Možnost hrát za dvě postavy v boji vývojáři vyvážili vyšším počtem nepřátelských jednotek, které se kolem nich mohou shluknout. V ukázce je jasně vidět, že do skladiště naběhlo něco přes dvacet padouchů, ale proti Batmanovi s Nightwingem neměli nejmenší šanci.

Batman: Arkham Knight vychází za měsíc (a něco), přesněji 23. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama