Rockstar netrestá za singlové mody do GTA
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rockstar netrestá za singlové mody do GTA

Rockstar netrestá za singlové mody do GTA

Jiří Bigas

Jiří Bigas

8. 5. 2015 11:14 4
Reklama

GTA V nepřestává plnit stránky herních webů. Aby také ne, když vývojáři prozradili spoustu novinek, které chystají do své městské akce, a vyjádřili se konečně také na adresu modifikací.

Rockstar v Q&A oznámil, že střihový program Rockstar Editor, který byl až dosud exkluzivně k dispozici jen v GTA V pro PC, se má během léta objevit i na konzolích PlayStation 4 a Xbox One, což je vzhledem k jeho docela komplikované povaze velké překvapení. Jelikož se jedná o pokročilý nástroj, majitelé GTA na starých konzolích si na něj musí nechat zajít chuť. Na něco takového prý nezbývá PS3 a X360 dostatek výkonu. Nicméně i v případě nové konzolové generace bude program potřeba překopat a znovu ušít na míru specifickému ovládání.

Vývojáři rovněž prozradili, že dosud PC exkluzivní rozhlasová stanice The Lab FM se taktéž objeví díky některému z příštích updatů na konzolích. Tentokrát i na těch starých. Naproti tomu Self Radio umožňující přehrávat playlist vlastní skladeb není v tuto chvíli možné díky technickým omezením konzolí z PC verze přenést.

Vedle těchto změn se ale máme dočkat i nového obsahu, na který Rockstar láká přiloženým screenshotem. Zatím neprozradil, co přesně máme od rozšíření s novými hračkami čekat, ale jisté je to, že to alespoň prozatím nebudou nové heisty, jejichž příprava zabere mnohem více času.

Závěrem se vývojáři vyjádřili na adresu modifikací. Prý se nijak jejich přístup k modům nezměnil a jsou nadšení tím, jak komunita PC verzi tímto způsobem obohacuje. Některé singlové mody se podle jejich slov v nedávné době staly nefunkčními díky posledním updatům, ale to údajně nebyl záměr Rockstaru a šlo o nedopatření. Čímž se autoři dostali k tématu banů. Nikdo prý nebyl z jejich strany potrestán za použití singlového modu a hráči se prý nemají obávat je instalovat. Ve skutečnosti se údajně Rockstar soustředí jen na ty, které by mohly hráčům v GTA Online poskytnout nějakou výhodu, anebo narušit fungování multiplayeru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama