Zapojte se do diskuse v hPodu #482
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuse v hPodu #482

Zapojte se do diskuse v hPodu #482

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

6. 5. 2015 16:11 12
Reklama

Zase pátek, zase svátek. Tím pádem pochopitelně budeme natáčet hPod již zítra a samozřejmě chceme, abyste se do něj zapojili. Ať už dotazem na mailu podcast@hrej.cz nebo otázkou přímo zde v diskusi. Šup tam s tím!

Naším prvním tématem je uzavření studia autorů třetího dílu série Lost Planet, které pěkně navazuje na náš vidcast o zrušených hrách. Určitě zabrousíme do tématu jak dalších zrušených studií, tak našich vzpomínek na Lost Planet 3 a další hry od vývojářů ze Spark Unlimited. Další okruh otázek se bude točit kolem plánu Electronic Arts na vydávání her v průběhu celého fiskálního roku. Mirror's Edge 2, nové Plants vs. Zombies, nové Need for Speed, na co se nejvíc těšíme? A z čeho máme největší obavy?

Zaujalo nás také definitivní ohlášení "pátého" dílu série Tona Hawk's Pro Skater. Ačkoliv nikdo z nás nejsme skejťáci, u Tonyho her jsme strávili neuvěřitelné množství hodin a na nový díl se samozřejmě těšíme. Předposledním tématem bude prohlídka hradu. Hradu Wolfenstein. Vyšel totiž přídavek The Old Blood a my se podělíme o naše první dojmy. No a co na závěr? Ultron na závěr! Protože máte vždycky radost, když se bavíme o filmech, tak si probereme ty filmy, které jsme v poslední době viděli!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama