Sega se na letošní E3 nechystá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sega se na letošní E3 nechystá

Sega se na letošní E3 nechystá

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

5. 5. 2015 07:51 2
Reklama

Vydavatel hororového Alien: Isolation a strategií ze série Total War letos na E3 nevystoupí s vlastním stánkem. Zástupci společnosti to potvrdili s odůvodněním, že vydavatel se bude soustředit na stěhování svých kanceláří ze San Francisca do jižní Kalifornie.

Firma tento rok prochází restrukturalizací, která by měla snížit provozní náklady, nicméně na vydávání her nezapomíná.

"Většina našich větších titulů vychází později v roce 2015 nebo až v roce 2016, především hry od naších AAA studií Relic Entertainment (Company of Heroes), Sports Interactive (Football Manager) a Creative Assembly (Total War). Na tato velká oznámení se budeme soustředit až po našem přestěhování. Na letošní E3 budeme místo toho spolupracovat s našimi různými partnery," řekli zástupci Segy v prohlášení.

Sega má na cestě několik zajímavých titulů, o kterých bychom se rádi dozvěděli více. Yakuza 5 by měla tento rok vyjít poprvé na západě, Persona 5 má také datum vydání nastavené na tento rok, ohledně vydání Total War: Warhammer prozatím nic nevíme a nový projekt od Relic Enterntainment by určitě nikoho neurazil. Uvidíme, zda Sega stihne alespoň Gamescom či to opravdu tento rok nechá na svých obchodních partnerech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama