Mirror's Edge vyjde příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mirror's Edge vyjde příští rok

Mirror's Edge vyjde příští rok

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

5. 5. 2015 21:21 11
Reklama

S rebootem stylové parkourovky Mirror's Edge se stále počítá. Vydání hry uvedli EA v rámci zprávy o zisku ve čtvrtém kvartálu fiskálního roku.

Ten začíná vždy čtvrtým měsícem kalendářního roku a v přehledu plánovaných titulů pro nadcházející období se Mirror's Edge objevuje v jarních měsících příštího roku společně s dosud neoznámenou hrou Plants vs Zombies.

Mirror's Edge vyjde příští rok
i Zdroj: Hrej.cz

Mirror's Edge se tedy s největší pravděpodobností konečně představí na letošní E3 a Gamescomu. Místo druhého dílu se bude jednat o prequel, který se má věnovat minulosti běžkyně Faith. Minulý leden autorka příběhu první hry Rhianna Pratchett oznámila, že na hře nepracuje ani ona, ani většina původního týmu. Titul by měl vyjít na konzole a PC. Určitě si přečtěte poměrně zajímavé spekulace o novinkách, které nový díl údajně přinese.

Dle tabulky si můžeme dále odvodit, že se na E3 bude EA určitě také věnovat i prozatím neznámému titulu Plants vs Zombies, který by se také měl objevit na konzlích a PC. Lze tedy usuzovat, že by se mohlo jednat o pokračování multiplayerové střílečky Garden Warfare. A nezapomeňme, že na oznámení také stále čeká nový Need for Speed, který vyjde letos na podzim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama