Lego nás zavede k Simpsonům i GLaDOS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lego nás zavede k Simpsonům i GLaDOS

Lego nás zavede k Simpsonům i GLaDOS

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

5. 5. 2015 14:48 8
Reklama

Multidimenzionální hra Lego Dimensions se zřejmě bude odehrávat v mnohem roztodivnějších světech než jsme při oznámení tušili. Popkulturní mashup umožní hráčům prožít dobrodružství nejen ve světech Pána Prstenů, DC komiksů a třeba i Návratu do Budoucnosti, ale dle odhalených informací na stránkách Walmartu se Lego Dimensions podívá i do seriálových a herních světů.

Walmart na svých stránkách uveřejnil dosud neoznámené team packy s postavičkami z Jurského Parku a dětského seriálu Scooby Doo, a především level packy s postavami, vozidly, gadgety a úrovněmi ze světa seriálu Simpsonovi a kupodivu i z herního Portalu.

Portal nabízí atraktivní svět testovací laboratoře Aperture Science, několik postav v podobě Chell, roztomilých střílen nebo obou robotů P-Bodyho a Atlase a především oblíbenou Portal Gun. Kdo a co všechno se v level packu objeví však není známo.

Nabídky level packů byly mezitím ze stránek obchodu staženy. Ostatně, vydavatel Warner Bros tyto informace o dalších rozšířeních ještě oficiálně neoznámil. Nicméně server Brick Inquirer všechny nabídky vyfotil a má tak o nich důkaz.

Více o Lego Dimensions se můžete dočíst v naší dřívější novince. Hra by měla v září vyjít na PS3, PS4, Wii U, Xbox 360 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama