Film Assassin's Creed se začne natáčet v září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Film Assassin's Creed se začne natáčet v září

Film Assassin's Creed se začne natáčet v září

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 5. 2015 19:03 6
Reklama

Slavný hollywoodský herec Michael Fassbender (Prometheus, X-Men, Stud), který si střihne hlavní roli ve filmové adaptaci videohry Assassin's Creed, prozradil, že natáčení odstartuje už letos na podzim.

Zahájení produkce Fassbender odhalil v rozhovoru pro server ComingSoon.net. Na plátně se jedna z nejzářivějších hollywoodských hvězd posledních let potká s hereckou kolegyní Marion Cotillard, držitelkou Oscara za hlavní roli v životopisném filmu Edith Piaf. Nebude to přitom jejich první společný projekt. Oba mají už za sebou natáčení nového filmu Macbeth, jehož režie se ujal stejný muž, který přivede na stříbrné plátno i Assassin's Creed - Justin Kurzel.

Bohužel zatím neznáme skoro žádné další podrobnosti o netrpělivě očekávané adaptaci, k níž se upírají naděje řady fanoušků, ale velká část o ní má i pochopitelné obavy. Nevíme například, jaké přesně role si oba herci střihnou. Fassbender zatím nechce prozradit, zda bude hrát třeba hlavního hrdinu úvodní série Desmonda Milese, z které hry filmaři vychází ani to, kdy a kde se bude příběh a snímek odehrávat.

Dlouhé období předprodukce připisuje Fassbender snaze přijít s co nejlepším scénářem. “Dát dohromady dobrý příběh stojí čas a my to opravdu chceme udělat dobře,” nechal se slyšet herec. produkci filmu mají na starost společnosti New Regency a 20th Century Fox. Ubisoft svému filmu zřejmě věří, protože do kin přijde pouhý týden po spin-offu Star Wars.

A není to jediná adaptace, kterou filmová divize herního gigantu chystá. V přípravě má pět dalších snímků podle her: Far Cry, Rabbids, Watch Dogs, Splinter Cell a Ghost Recon. Ve všech případech si přitom ponechává rozhodující slovo v otázce kreativního vedení skrze společnost Ubisoft Motion Pictures.

Film Assassin's Creed má přijít do českých kin 22. prosince 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama