Steam ruší placené mody
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Steam ruší placené mody

Steam ruší placené mody

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

28. 4. 2015 06:58 26
Reklama

Přišly, pozdravily a zase odešly. Řeč je o placených modech, které Steam minulý týden uvedl k velké nelibosti hráčské komunity. V reakci na hlasitý nesouhlas s novinkou se Valve dnes rozhodli placené mody zrušit a všechny hráče, kteří za mody již zaplatili, zpětně kompenzovat.

"Mysleli jsme, že to vyústí v lepší mody, placené i mody zdarma, pro všechny," vysvětlují zástupci Steamu ve zprávě na fórech. "Ale podcenili jsme rozdíly mezi našemi předchozími úspěšnými způsoby, jak odměnit tvůrce komunitního obsahu, a přidáním placených modů do workshopu u Skyrimu."

"V posledních letech jsme přišli s mnoha možnostmi, zaměřenými na tvůrce z komunity a možnosti, jak s nimi sdílet část výdělku a v minulosti lidé tyto novinky přijali kladně. Je zřejmě, že tentokrát to bylo odlišné."

Placené mody měly dle Steamu umožnit tvůrcům pracovat na modech na plný úvazek, pokud by si tak přáli. Tentokrát se s novinkou netrefili, ale přesto věří, že nápad je to užitečný. Pokud budou chtít lidé o formě odměňování tvůrců herních modů diskutovat, Valve chce přáním a připomínkám naslouchat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama