Microsoft chystá netradiční E3 show
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft chystá netradiční E3 show

Microsoft chystá netradiční E3 show

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

28. 4. 2015 14:44 7
Reklama

Phil Spencer si přeje, aby se každoroční červnová prezentace Microsoftu a Xboxu na E3 jen zlepšovala. V odpovědi jednomu fanouškovi na Twitteru prozradil Spencer, že na tento rok Microsoft chystá na týdenní událost i hlavní prezentaci "několik zajímavých změn".

Letošní vystoupení se bude soustředit na více first-party titulů než loni. V prezentaci nebude chybět Halo 5: Guardians, Forza Motosport 6 a remaster Gears of War. Můžeme se s největší pravděpodobností také těšit na více informací o dračím Scalebound nebo o novém Crackdown, které byly představeny před rokem, ale od té doby jsme o nich příliš neslyšeli. Mezi další známé velké tituly u Microsoftu patří i Fable Legends a Quantum Break, jehož vydání bylo posunuto na příští rok. Samozřejmě nesmí chybět i několik zbrusu nových titulů, které zatím v tajnosti čekají na své červnové odhalení.

Spencer potvrdil, že se Microsoft na E3 nezaměří jen na Xbox One, ale na své si přijdou i PC hráči. To dává smysl, když koncem července můžeme očekávat příchod Windows 10, které se mají opět více soustředit na hry a hraní, a to nejen díky zabudované Xbox aplikaci, která umožní streamování obsahu z Xbox One na PC a tablety.

Co si Spencer a spol. na letošní E3 přichystali se dozvíme zhruba za měsíc a půl. Microsoft prozatím neoznámil, na kdy naplánoval svoji tiskovou konferenci, ale pravděpodobně spadne do ranních hodin 15. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama