Konami: Horor Silent Hills byl zrušen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Konami: Horor Silent Hills byl zrušen

Konami: Horor Silent Hills byl zrušen

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 4. 2015 15:14 9
Reklama

Konami se konečně vyjádřilo ke spekulacím ohledně zrušení Silent Hills. S pokračováním slavné hororové ságy se očividně něco děje, ale zatím není snad úplně vše ztraceno, jak se zdá.

AKTUALIZACE: Konami: Horor Silent Hills byl zrušen

To, čeho jsme se všichni obávali, se nakonec bohužel potvrdilo. Konami publikovalo prohlášení, že na nadějném pokračování slavné hororové ságy už se nepracuje. Vydavatel chce prý další díly Silent Hillu, nicméně projekt pod vedením Kodžimy a del Tora je mrtvý.

Jasně to vypovídá o tom, v jakém stavu jsou asi v tuto chvíli vztahy otce Metal Gearu a Konami. Budoucí spolupráce obou subjektů se zdá být v tuto chvíli už velmi nepravděpodobná. A pokud si chcete uchovat alespoň to málo, co jsme měli ze Silent Hills možnost vidět, určitě si nezapomeňte stáhnout P.T. z PS Storu, odkud během pár dnů zmizí. Zřejmě nenávratně.

PŮVODNÍ ZPRÁVA: Vydavatel se vyjádřil k dohadům

GameSpotu se podařilo získat prohlášení vydavatele, v němž přiznává, že Silent Hills prochází nějakou přeměnou. Herec Norman Reedus, který se měl původně zhostit titulní role, už není součástí projektu. Konami jen suše konstatovalo, že jeho smlouva vypršela. Není proto divu, že Reedus na Twitteru během uplynulých hodin naznačoval, že původní vize hry je mrtvá.

Nicméně to ještě nemusí znamenat definitivní stopku pro toto nebo jiné pokračování. Vydavatel slíbil, že chce ve vývoji série pokračovat, ale nespecifikoval jasně, jestli tím myslí konkrétně práce na Silent Hills nebo nějakém úplně novém díle. I když nebylo výslovně řečeno, že původní vize je u ledu, s ohledem na jazyk, který Konami zvolilo, se zdá nyní mnohem pravděpodobnější, že Silent Hills projdou nějakou dramatickou proměnou, a nebo se místo nich dočkáme oznámení jiného pokračování pod taktovkou jiného týmu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama