Batman nabídne více hratelných postav
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Batman nabídne více hratelných postav

Batman nabídne více hratelných postav

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

27. 4. 2015 09:15 7
Reklama

Už několik dní lákali vývojáři z Rocksteady Studios na nový trailer z Batman: Arkham Knight, aby posléze neuhlídali jeho oficiální odhalení a nechali jej uniknout na veřejnost prostřednictvím komunity fanoušků na Redditu. Je to ale ve výsledku úplně jedno - Arkham Knight vypadá skvěle a navíc nás nechává pohrávat si s myšlenkou, že bychom se dočkali kooperace!

WARNER POTVRZUJE PŘEPÍNÁNÍ MEZI POSTAVAMI

Krátce po zveřejnění traileru se hráči začali ptát, co přesně mají znamenat záběry s celou řadou dalších postav z Batmanova univerza a dostalo se jim zajímavé odpovědi. Zástupci Warner Bros. uvedli, že bude možné během souboje mezi jednotlivými postavami přepínat a tento prvek nazývají dual play. Nepůjde tedy o čistou kooperaci, ale o možnost pomoci si v boji schopnostmi zmiňovaných hrdinů - Robina, Nightwinga nebo Catwoman.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Video má necelé dvě a půl minuty, rozhodně ale nešetří akčními záběry a naznačuje, že vyvrcholení batmanovské ságy nebude pro slabé povahy. Mnohem zajímavější je ale fakt, že se v záběrech až příliš často objevuje Batman v doprovodu některé z dalších ikonických postav tohoto univerza...

Ať už se jedná o Catwoman, Nightwinga nebo například Robina, podporují netopýřího muže v boji a je jen otázkou, zda půjde o kooperaci řízenou umělou inteligencí, nebo se bude moci do boje pustit někdo z vašich přátel. Ať už to ale dopadne jakkoliv, vývojáři dávají jasně najevo, že chtějí plně využít otevřený svět Arkham Knight a byli by sami proti sobě, kdyby nedali hráčům možnost pohrát si i s ostatními členy Batmanovy rodiny. Porazit celou bandu záporáků v čele s ultimátním bossem rozhodně nebude nic snadného.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama