DiRT Rally přijíždí na Early Access
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DiRT Rally přijíždí na Early Access

DiRT Rally přijíždí na Early Access

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

27. 4. 2015 15:28 15
Reklama

Bez jakýchkoliv fanfár se na Steamu v sekci Early Access objevilo pokračování série DiRT s podtitulem Rally. Dělají na něm opět lidé z Codemasters a už teď si ho můžete koupit a hrát. A soudě podle prvních ohlasů se skutečně jedná o návrat ke klasice v tom nejlepším možném smyslu. To znamená skutečné rallye závody, žádné nablejskané Gymkhany a podobné zbytečnosti - jenom bláto, pomačkané plechy a obtížné vyrovnávání smyků v zatáčkách.

V poměrně obsáhlém FAQ se navíc píše, že pokud bude mít hra úspěch (aktuálně ji lze koupit pouze na Steamu za sníženou cenu 27 euro), objeví se možná i na konzolích. V současnosti si ale pocit konzolové hry můžete navodit leda tak, že ke svému PC připojíte ovladač, který je samozřejmě plně podporovaný.

Sami Codemasters na Steamové stránce vysvětlují, že chtějí udělat hru především pro své fanoušky a přímý kontakt s nimi prostřednictvím SEA jim umožní hru za pochodu upravovat tak, jak se to bude líbit oběma stranám. Early Access prý poběží až do konce roku 2015 a v jeho průběhu se dočkáme nových aut, nových tratí a pokud vše půjde hladce, tak už v létě bychom si to mohli rozdat proti ostatním hráčům v multiplayeru.

V současnosti je ve hře dostupných 36 tratí (mezi nimi i ikonické Monte Carlo) a velký výběr aut od klasik z šedesátých let až po nejnovější trhače zabláceného asfaltu. Autoři sami upozorňují, že cena půjde rozhodně nahoru, tudíž pokud o DiRT Rally máte zájem, měli byste si s nákupem pospíšit.

Ještě předtím, než si hru ve Steamu nakliknete, mrkněte do naší galerie na 18 obrázků ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama