Pozor, Konami odstraní P.T. z PS Storu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pozor, Konami odstraní P.T. z PS Storu

Pozor, Konami odstraní P.T. z PS Storu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

26. 4. 2015 09:26 2
Reklama

Pokud jste z nějakého důvodu dosud nevyzkoušeli hratelný teaser Silent Hills, kterým nás loni na Gamescomu neočekávaně překvapilo Konami, máte nejvyšší čas. Vydavatel totiž hru za pár dní stáhne z PlayStation Storu.

Kdo si do 29. dubna nestáhne P.T., zřejmě už nebude mít šanci si tento unikátní interaktivní počin nikdy zahrát. Konami totiž na oficiální webu uvedlo, že tajuplná upoutávka na Silent Hills už nebude dál dostupná. A naše nejistota ohledně budoucnosti Silent Hills roste.

Na pokračování slavné hororové ságy měl pracovat Hideo Kodžima společně se slavným filmovým režisérem Guillermem del Torem. Po nedávném ne zcela jasném rozkolu mezi Konami a autorem série Metal Gear je však stále pravděpodobnější, že se něco děje i se Silent Hills. V tuto chvíli je však obtížné říci, jak neshody mezi Kodžimou a Konami vývoj nadějné novinky ovlivní.

Znamená to pro Silent Hills pod Kodžimovou režijní taktovkou definitivní konec? Přebere snad zcela jeho úlohu Guillermo del Toro, který se už dříve pokoušel pro THQ vytvořit survival horor InSane? Anebo celá série skončí v rukou úplně jiného týmu, podobně jako to Konami plánuje u Metal Gear Solidu?

Byla by to rozhodně velká škoda, ale vzhledem k tomu, jak Konami nakládá s Kodžimovým jménem na webu a obalech straších her, se nezdají být vztahy bývalých partnerů natolik vřelé a korektní, aby to nasvědčovalo tomu, že slavný designér bude pracovat na Silent Hills třeba externě i po odchodu od svého bývalého zaměstnavatele. Bohužel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama