Povstaňte proti vládě v RIOT - Civil Unrest
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Povstaňte proti vládě v RIOT - Civil Unrest

Povstaňte proti vládě v RIOT - Civil Unrest

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

26. 4. 2015 10:07 4
Reklama

Simulátor občanských nepokojů se už toto léto zařadí mezi podobně politicky motivované hry jako je například Papers, Please. Real-timová strategie RIOT - Civil Unrest hráče zavede do srdcí známých momentů, kdy nespokojený lid povstal proti vládě a střetl se s policií.

Hra ve čtyřech kampaních pokryje arabské jaro v Egyptě, španělské protesty hnutí M-15 z roku 2011, povstání italského hnut NoTAV a střet protestantů s policií v řeckém městě Keratea. Všechny kampaně začnou uvedením do situace, vysvětlení motivace obou stran a nastavením jasných cílů.

Hráči budou mít na starosti průběh protestů, ovládání jednotek, buňek i charismatických vůdců. Jako rebelové si budou moci obstarat například skupinu dokumentaristů, kteří pomohou jejich věci, nebo třeba podomácku vyrobený raketomet. Hra nicméně nabídne možnost všechny levely projít i za policii, která rozzlobené protestanty musí potlačit pomocí plynových granátů, taktických, útočných i balistických jednotek a rebely pozatýkat.

RIOT - Civil Unrest nabídne nejen singleplayerovou kampaň celkem o 20 levelech, ale nabídne i možnost lokálního i onlinového multiplayeru pro dva a čtyři hráče. PC verze na Steamu přijde s vlastnm editorem úrovní, která tvořivým hráčům nabídne možnost vytvořit vlastní povstání, včetně volby nového zasazení, rozmístění vozidel, jednotek a překážek, denní doby i počasí. Jinak by hra měla vyjít i na konzolích a mobilních platformách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama