Do Black Ops III se možná vrátí kooperace
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Black Ops III se možná vrátí kooperace

Do Black Ops III se možná vrátí kooperace

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

25. 4. 2015 00:52 10
Reklama

Úniky informací o hrách skrz obchodní řetězce nejsou ničím výjimečným, ale vždy se vyplatí mít na pozoru před tím, zda se čirou náhodou nejedná o výtvor nějakého šikovného fanouška s tunou času s Photoshopem proklatě nízko u pasu. Berte proto tyto první informace o Call of Duty: Black Ops III s rezervou - definitivní pravdu se dozvíme už zítra.

Podle informačních letáků, které jsou k dispozici v herních obchodech v Nizozemsku, bude hlavním středobodem nového Call of Duty zcela inovovaná kampaň. Ta má být nejen pro čtyři hráče v online či offline kooperaci, ale rovněž nabídnout něco, po čem voláme snad od doby, co přišlo první CoD na svět - totiž otevřené úrovně arénovitého typu.

Trochu nám ten lehce vágní popisek z letáku připomněl postarší akci Medal of Honor: Airborne, kdy jste sice také hráli koridorovou střílečku, ale díky možnosti seskočit do mapy na jakémkoliv místě se lehce vytrácel pocit, že postupujete rovným tunelem. I přesto, že nově budou úrovně ve stylu arén, si však ponechají klasické CoD prvky, které vás ohromí a budou se ve vás snažit vyvolat pocit, že se díváte na film. Jak toho tvůrci chtějí docílit? To ať vysvětlují oni!

Novinek bude dost i v multiplayeru, kdy se tvůrci nechali zjevně inspirovat exoskeletem z Advanced Warfare a mapy na "něco takového" (ne, propojení univerza BO s AW se nedočkáme) mají být přímo stavěné. To je fajn. Akorát že se tím definitivně odradí i ti poslední hráči, kteří přísahají na Carentan v Call of Duty 1. 

A v neposlední řadě se pochopitelně dočkáme i módu Zombies. Protože co by to bylo za Call of Duty od Treyarchu bez zombíků. Ti nabídnou kompletní příběhovou linii, separovanou od hlavního děje kampaně, a nový systém odemykání úrovní, kdy si každý hráč bude moci přesně vytunit svou postavu tak, aby mu co nejvíc seděla. Co to znamená? To se nás neptejte. My pouze víme, že oficiální odhalení proběhne zítra a máme tak trochu pocit, že všechny tyto informace budou pravdivé.

Mrkněte se na kompletní sadu informací na letácích v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama