Telltale plánují s Marvelem novou hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Telltale plánují s Marvelem novou hru

Telltale plánují s Marvelem novou hru

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

24. 4. 2015 07:09 5
Reklama

Byla to vlastně jen otázka času než se tvůrci adventur s komiksovou estetikou pustí do spolupráce s největším vydavatelem komiksů. Telltale a Marvel dnes v noci oznámili, že společně plánují novou herní sérii, která by se měla objevit na počítačích a konzolích v roce 2017.

Fenomenální úspěchy her Sam & Max, The Walking Dead a Wolf Among Us, které všechny vycházejí z komiksových předloh, zřejmě přesvědčily Marvel ke spolupráci na prozatím tajném titulu.

"Marvel vše podřizuje vyprávění příběhu," řekl při oznámení spolupráce výkonný viceprezident Marvelu Peter Phillips a dodal, že plánovaný titul bude "nádherný" a "sexy", protože "pokud se za tím neotočíte, pokud vás to nenadchne natolik, abyste si o tom povídali s přáteli, pak to není hra od Marvel."

Je snadné si představit, že díky bohatému katalogu postav z Marvel univerza se v připravovaném titulu podíváme mezi superhrdiny. Ostatně Marvel na rok 2017 plánuje vydat filmy Strážci Galaxie 2, Thor: Ragnarok a nového Spider-mana, takže se přímo nabízí doprovodná hra pro jeden z těchto filmů nebo rovnou hra propojená s třetími Avengers, kteří by měli do kin přijít v květnu 2018.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama