Resident Evil HD už prodal milion kusů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Resident Evil HD už prodal milion kusů

Resident Evil HD už prodal milion kusů

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 4. 2015 13:48
Reklama

Resident Evil HD Remaster pokořil hranici jednoho milionu prodaných kopií. To je úctyhodný výkon na remake remaku, nemyslíte?

Capcom se pochlubil prodeji nedávno vydaného remasteru prvního dílu ságy Resident Evil, který vycházel ze staršího remaku pro GameCube. Lednový příspěvek do multimilionové značky má na kontě rovný milion prodaných kopií. Hra vyšla ve verzích pro PC, PS3, PS4, X360 a Xbox One.

Navíc se jí podařilo ukořistit titul pro nejprodávanější digitální hru v den vydání na síti PlayStation Network. Bohužel nevíme, kterého konkurenta se Resident Evilu podařilo z tohoto pomyslného trůnu sesadit. V každém případě se i díky tomu stal Resi HD vůbec nejrychleji prodávanou digitálně distribuovanou hrou od Capcomu v Evropě a USA.

S novými prodeji na kontě se rovněž s pomocí remaku podařilo vyšvihnout celé sérii na úžasných 65 milionů prodaných her pod tímto jménem. Příští rok přitom Mikamiho premiérový díl oslaví neuvěřitelné dvacetiny.

Shodou okolností ve stejné době přišla i další pozitivní novinka související s Resident Evilem. Revelations 2 na Xboxu One se totiž konečně dočkaly online kooperace v Raid módu, která až doposud byla k dispozici na ostatních platformách s touto jedinou výjimkou. Coop po internetu do hry přidá nejnovější patch. Jako omluvu připsal Capcom na virtuální účet hráčům Revelations 20 tisíc RE bodů, které mohou využít k nákupu vybavení v Raidu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama