Zapojte se do diskuse v hPodu #480!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuse v hPodu #480!

Zapojte se do diskuse v hPodu #480!

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

23. 4. 2015 15:06 13
Reklama

Tento týden si vyzkoušíme něco trochu speciálního - natočíme pro vás totiž podcast ze speciálního místa, které ale odhalíme až přímo během záznamu. A o čem se naše parta bude bavit?

Nejprve rozebereme včerejší únik informací od sportovního komentátora ČT Jaromíra Bosáka, který na svém Twitteru potvrdil, že série FIFA se do budoucna bude muset obejít bez českého komentáře. Tato informace velmi zaujala i vás a budeme rádi, když nám pošlete na adresu podcast@hrej.cz nebo do komentářů váš názor ve formě dotazu. Jirka se určitě nebude rozpakovat mluvit o epizodických DLC pro hru The Evil Within. Zatím je z nich velmi nadšený, co by si přál do budoucna? A jak dovede kluky nalákat na hororový zážitek?

Velmi výživné diskusní téma rovněž zřejmě bude odhalení prvních informací o čtvrtém Mass Effectu. Zatím sice nebylo potvrzeno ze strany BioWare vůbec nic, ale důvěryhodný zdroj je zkrátka důvěryhodný zdroj! Celou naši redakci dále potěšily spekulace, rojící se kolem teoretického pokračování série Alan Wake a remaku jedničky pro Xbox One. Co my na to? Uslyšíte! A na závěr si dáme Star Wars: Battlefront. Protože jsme dnes hráli retro jedničku a na prosincové pokračování se tak nějak všichni svorně těšíme. Těšte se s námi!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama