Soutěžte o tři sci-fi strategie Grey Goo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Soutěžte o tři sci-fi strategie Grey Goo

Soutěžte o tři sci-fi strategie Grey Goo

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

23. 4. 2015 15:03
Reklama
AKTUALIZACE - VÝHERCI SOUTĚŽE

Po dlouhém týdnu nadešel čas vyhlásit vítěze soutěže o válečné RTS Grey Goo. V redakci si schováváme tři kopie, které však v tuto chvíli už znají své skutečné majitele. Z celkem 231 došlých odpovědí byla většina správná, což znamená jediné - jste zatraceně chytří soutěžící.

Pojďme si projet správné odpovědi. Na Měsíci bylo celkem 12 lidí (tedy jestli Kubrick doopravdy přistání Apolla 11 nezfalšoval), nejvzdálenějším lidským předmětem je Voyager 1 a nejjasnější hvězdou na nočním nebi je Sirius. Vidíte, přece se u nás dovíte něco nového.

Vylosovaní výherci:

Lukáš Kopřiva, Žamberk

Pavlína Kopecká, Praha 3

Marek Čebiš, Rakovník

Gratulujeme :)

PŮVODNÍ ZNĚNÍ

Nekonečný vesmír skrývá leckterá nebezpečí, třeba všepožírající masu nanobotů. Ve RTS Grey Goo máte možnost přesně za takovou entitu hrát a rozdat si to na férovku s technologicky vyspělými lidmi a nomádskou rasou Betanů.

Pokud o takové situaci často sníte, pak vám chceme tento sen splnit. Tedy, nebude to úplně zadarmo... Musíte projevit znalosti srovnatelné s vědomostmi nekonečné hmoty malých robůtků. Tři otázky rozhodnou o třech výhercích tří fyzických kopií hry, které do soutěže věnoval český distributor Playman. Takže na nic nečekejte, nažhavte své obvody a možná se už brzy stanete svědky vzestupu civilizace Goo.

O CO SOUTĚŽÍME?

1. - 3. místo: PC verze hry Grey Goo

SOUTĚŽNÍ OTÁZKY:

1. Kolik lidí bylo na Měsíci?
a)10
b)12
c)16
d)18

2. Jak se jmenuje předmět vyrobený lidmi, který je v současnosti nejdál od Země?
a)Voyager 1
b)Voyager 2
c)Pioneer 10
d)Pioneer 11

3. Jak se nazývá nejjasnější hvězda na nočním nebi?
a)Betelgeuse
b)Canopus
c)Sirius
d)Antares

Správné odpovědi zasílejte na adresu soutez@hrej.cz, a to do 12:00 ve středu 22. dubna. Do předmětu e-mailu nezapomeňte uvést heslo "GREY GOO" a připište své jméno a poštovní adresu, abychom vám mohli odeslat případnou výhru. Odpovědi s chybějící poštovní adresou budou ze soutěže vyřazeny. Soutěže se nesmí zúčastnit redaktoři Hrej.cz, zaměstnanci a smluvní spolupracovníci Burda Praha a jejich rodinní příslušníci. Ceny nejsou soudně vymahatelné, jsou nepřenosné a nevyměnitelné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama