Sledujte první teaser na COD: Black Ops III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte první teaser na COD: Black Ops III

Sledujte první teaser na COD: Black Ops III

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

23. 4. 2015 18:31 10
Reklama

Velkého odhalení Call of Duty: Black Ops III bychom se měli dočkat už tuto neděli, ale Activision vypustil drobný teaser už dnes. Má název Ember a neukáže se v něm vůbec nic přímo ze hry. To ale neznamená, že nám nedá dostatek informačních střípků, abychom si z něj nesložili alespoň částečnou podobu mozaiky, která bude hotová na konci tohoto týdne. Nejdřív se na teaser ale podívejte sami.

Už jenom začátek, kdy se hřímá, že největší chybou lidstva bude neschopnost kontrolovat technologii, kterou vyvine, v nás vyvolal lehké vzpomínky na oznámení Deus Ex: Mankind Divided. A augmentace, které na sebe v teaseru navlékají nejen sportovci, ale i běžní lidé a pochopitelně také vojáci, nás utvrzují v tom, že v Black Ops III půjde zejména o to, že někdo nechal pootevřená technologická vrátka. Zda ale budeme stát na straně těch, kteří se je budou snažit zabouchnout nebo naopak ještě více rozevřít zatím není jasné.

Je však velmi pravděpodobné, že časové titulky, pádící až směrem do roku 2065 prozradily dobu, v níž se BO III budou odehrávat. Znamenalo by to, logicky, že se neobjeví ani Alex Mason, ani Frank Woods, snad ani Viktor Reznov. Ale u téhle série člověk nikdy neví. Bude rovněž zajímavé sledovat, zda se linka BO III vůbec poprvé propojí i s jinou hrou v sérii. Advanced Warfare se totiž rovněž spoléhalo na bionické technologie a super techniku. Vše se dozvíme už v neděli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama