Nový Overlord má název a 4 hrdiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Overlord má název a 4 hrdiny

Nový Overlord má název a 4 hrdiny

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

23. 4. 2015 14:07 3
Reklama

Po včerejším teaseru se dnes dozvídáme, jak se to tedy má s tím novým Overlordem. Overlord: Fellowship of Evil bude coop hra pro čtyři hráče, ale jen kvůli tomu nad hrou není třeba lámat hůl.

Hra nás zavede do Netherdeepu, nejhlubších jeskyní, které se skrývají pod zemí a které jsou momentálně zamořené ohavnou nákazou dobroty, štěstí a světla. Místo lávových jezer a obřích pavouků se v Netherdeepu nacházejí zelené pastviny s nevinnými srnkami a voňavými květinami. Gremliní minioni se rozhodnou, že budou proti nákaze bojovat a oživí čtyři padlé padouchy, kteří budou jejich temnému pánovi Gnarlovi sloužit jako prodloužené ruky zla.

Temný pán je jen jeden, ale se čtyřmi poručíky snad dokáže získat ztracené území Netherdeepu i državy na povrchu zpět. Nebude se tedy jednat o toho Overlorda, na kterého jsme zvyklí, ale díky spisovatelskému umění Rihanny Pratchett, která pracovala i na předchozích hrách, by si i Overlord: Fellowship of Evil měl udržet stejnou temně legrační atmosféru.

Nejedná se tedy o třetí díl, ale spíš o příběhový, akčnější spin-off. Nový formát je i pro tvůrce takový experiment a sami jsou zvědaví, kam je hra posune. Každý ze čtyř antihrdinů bude disponovat jinými zbraněmi a zřejmě i trochu jiným herním stylem. Brutálního útoku se zhostí válečnice Inferna, nekromantka Malady pak zná užitečná útočná i obranná kouzla, v boji se neztratí trpaslík Hakon, jenž zemřel v souboji s elfím princem Cyrosem a určitě bude zajímavé je mít ve skupince oba naráz. Na jejich představení se můžete podívat v následujícím videu:

Pokud ale nemáte kamarády, což je docela pravděpodobné v případě, že jste doopravdy temný pán, pak si i přesto budete moci hru zahrát v singleplayeru. Overlord: Fellowship of Evil by měl vyjít ještě tento rok na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama