O čem bude filmový Uncharted?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka O čem bude filmový Uncharted?

O čem bude filmový Uncharted?

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

19. 4. 2015 09:20 1
Reklama

Informace z uniklých e-mailů Sony Pictures se ve čtvrtek objevily na Wikileaks a GameSpot mezi nimi našel mnoho podrobností o připravovaném filmu podle hry Uncharted.

Ne všechny uniklé detaily jsou stále pravdivé, informace zjevně pocházejí ze starých korespondencí z let 2013 a 2014 a například zmínky o obsazení Marka Wahlberga do role Nathana už zkrátka neplatí. Wahlberg od projektu odstoupil, ale dle e-mailů je možné, že si Drakea střihne Thor Chris Hemsworth nebo Magic Mike Channing Tatum.

Producenti si přáli, aby byl filmový Uncharted trochu podobný Cageovské sérii Lovci pokladů, ale akčnější a dospělejší. Z e-mailu z roku 2014, který porovnává tehdejší verzi scénáře s Lovci pokladů, lze vyčíst, že se v Uncharted dočkáme více přestřelek a realističtějších ručních soubojů muž proti muži. Zdůrazněné bude i romantické (a sexuální) pnutí mezi Nathanem a Elenou.

Ještě dřívější e-mail z listopadu 2013 Uncharted popisuje jako "zábavný letní film, něco jako filmy s Larou Croft se špetkou Dana Browna". Drake by měl více řešit svůj původ a rodokmen, a film by měl bavit jak děti, tak by měl být dostatečně "cool" i pro dospělé.

Dva roky starou verzi scénáře k filmu si můžete stáhnout z Wikileaks. Film se však bude nejspíše od této verze lišit, neboť přepsání scénáře si od té doby vzal na starost scénárista filmu Smrt čeká všude (The Hurt Locker).

Uncharted by se měl objevit v amerických kinech už 10. června 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama