Chystají se The Sims 4 na zvířátka?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystají se The Sims 4 na zvířátka?

Chystají se The Sims 4 na zvířátka?

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

18. 4. 2015 08:56
Reklama

První velké rozšíření The Sims 4 už sedí na našich počítačích a fanouškové začínají spekulovat, co Maxis do hry přidá příště. Vývojáři totiž často do expanzí schovávají indicie, jakým směrem se bude ubírat další dodatek a tentokrát to vypadá, že se už brzy dočkáme simulovaných zvířátek.

Rozšíření s domácími mazlíčky patří mezi ta nejoblíbenější v sérii a Maxis už minulý rok zkoušel, jak velká poptávka po zvířatech ve hře je pomocí průzkumu mezi hráči. Tehdy měli fanoušci ohodnotit, jak zajímavé jim přijdou potenciální rozšíření ze seznamu návrhů.

Zvířátka se v nabídce objevila rovnou dvakrát. Jednou jako klasické rozšíření se psy, kočkami, ještěrkami, hlodavci a opeřenci, ve kterém bychom mazlíčky učili různým trikům, brali je na procházky a na talentové soutěže. Další varianta zněla jako menší gamepack, ve kterém by do hry přibyli jen psi a štěňata.

Že se schyluje ke zvířecímu rozšíření naznačují popisky dvou nových předmětů, které Hurá do práce přidalo do hry. Dekorativní hasící přístroj Dalmatýn a fotoaparát, se kterým můžete vyfotit své dítě nebo psa vypadají jako přesně ty nápovědy, které bychom od Maxis čekali.

Chystají se The Sims 4 na zvířátka?
i Zdroj: Hrej.cz

Oficiální obrázek k Hurá do prácepak jako náhodou ukazuje myšlenky na štěňátko, takže se nejspíše brzy dočkáme simulovaných psích společníků.

Chystají se The Sims 4 na zvířátka?
i Zdroj: Hrej.cz

Lze si představit, že mazlíčci by podléhali stejnému systému emocí jako Simové a rozšíření by obsahovalo další malý svět s tématickými lokacemi, jako s psím parkem nebo zverimexem.

Při zachování nastaveného režimu by se menší gamepack měl objevit toto léto, případné větší rozšíření pak až na podzim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama