Modaři objevili v GTA V zombie a koně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Modaři objevili v GTA V zombie a koně

Modaři objevili v GTA V zombie a koně

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

17. 4. 2015 10:08 8
Reklama

Zatímco se hráči na konzolích musí spokojit s tím, co jim nabídnou sami vývojáři, svět PC hraní má jednu z mnoha výhod schovanou v možnosti upravovat daný titul k obrazu svému. V případě Grand Theft Auto už jde o tradici a bylo tedy jen otázkou času, než se modaři naplno ponoří do čerstvě vydaného GTA V. Nikoho pak asi nepřekvapí, že se hluboko uvnitř bezmála 60 GB dat nacházejí nejrůznější zajímavosti.

Jak už prozrazuje titulek, patří k nim zombíci, ale také třeba posilovací minihry nebo koně, o kterých samozřejmě fanoušci spekulují v souvislosti s možným oznámením pokračování Red Dead Redemption. Veškerý nově odhalený obsah navíc pochází ze souborů, které byly až donedávna považovány za nepřístupné, přečíst je ale dokázala upravená utilita pro předchozí díl a komunita tak má pré.

Na druhou stranu tím ale nikdo netvrdí, že se tento obsah ve hře v budoucnu s oficiálním posvěcením objeví. Může jít zkrátka o vyškrtnuté části a pohrobky těchto rozhodnutí. Na každý pád ale věříme, že z modelů, textur a skriptů umělé inteligence modaři něco vytáhnou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama