Bongo mistr pokořil Bloodborne na kytaře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bongo mistr pokořil Bloodborne na kytaře

Bongo mistr pokořil Bloodborne na kytaře

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

17. 4. 2015 14:29
Reklama

Neuběhl ani měsíc od zprávy, ve které jsme vás informovali o hráči Benjaminu Gwinovi s přezdívkou gbbearzly, který dokázal projít Dark Souls jen za pomoci bubínků z rytmické hry s Donkey Kongem, původně určené pro Nintendo GameCube. Dnes přidává tenhle blázen další úctyhodný zápis - Bloodborne přejmenoval na Guitarborne a vysmál se mu do obličeje s kytarou v ruce.

Ačkoliv se hráči shodnou na tom, že Bloodborne je v porovnání se svými duchovními předchůdci jednodušší, stále se jedná o pořádnou výzvu a právě hraní za pomocí nejrůznějších periferií je kratochvíle lidí, kteří očividně mají dostatek volného času. A také pořádný skill hodný oprávněné závisti.

Jak dokazuje video, Benjamin si hraní docela užívá a ani v soubojích s bossy nevychází z koncentrace. Musel si navíc zvyknout na hodně netradiční způsob ovládání vlastního pohybu pomocí vibrpáky, kdy hrdina stále sám běží kupředu a správným pohybem lze pouze změnit směr na běh vzad. No, podívejte se nakonec sami, případně sledujte jeho kanál na Twitch.tv. Není totiž vyloučeno, že příště bude ke hraní využívat třeba světelnou pistoli...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama