Je tohle vše o Red Dead Redemption 2 pravda?
i Zdroj: Rockstar Games
Novinka Je tohle vše o Red Dead Redemption 2 pravda?

Je tohle vše o Red Dead Redemption 2 pravda?

Jiří Bigas

Jiří Bigas

7. 4. 2015 16:42 7
Reklama

V prérii bandité zřejmě přepadli dostavník s poštou pro Jardu, jinak si nedokážeme vysvětlit, že si nevšiml internetem se sířící spekulace o pokračování Red Dead Redemption. Buď si je největší fanda westernu od Rockstaru široko daleko zakázal, anebo prostě trucuje, že pokračování neponese podtitul Revolution…

Uživatel Redditu s přezdívkou AnonDN1978 o sobě tvrdí, že v Rockstaru pracoval na neoznámeném pokračování open world westernu. Ponese prý název Red Dead Redemption 2: Legends of the West a má jít o prequel na současné konzole a pozor, také na PC. Na počítače by prý hra měla dorazit jen s měsíčním zpožděním oproti konzolovým verzím.

Podobně jako singl GTA V má RDR2 disponovat hned trojicí hlavních postav.

Velmi podezřele zní informace, že se novinka bude odehrávat ve stejné oblasti jako minulý díl, jen o dvanáct let dříve. Podobně jako singl GTA V má RDR2 disponovat hned trojicí hlavních postav. Dvě z nich se budou rekrutovat ze starých známých, přičemž jedna bude úplně nová a údajně dostaneme možnost si ji vytvořit zcela podle vlastního uvážení po vzoru GTA Online.

Dva předem definované hrdiny má tvořit dvojice Irish a Seth. Podobně jako mnoho dalších postav, které už známe z minulé hry, si odbudou v pokračování velký comeback. Ale narazíme prý i na jiné výtečníky, s nimiž už jsme se setkali. Vaší vlastní postavě vyberete oblečení, koně i jméno. U statného plnokrevníka ale nepůjde jako minule jen o plemeno, ovšem budou na výběr také různá sedla nebo cestovní brašny.

Je tohle vše o Red Dead Redemption 2 pravda?
i Zdroj: Hrej.cz

Budete si moci koupit i vlastní dům a ten si upravit podle svých představ. A všechny tyto mechanismy se mají objevit rovněž v multiplayeru, který prý bude se singlem propojen těsněji než u GTA V. Seth a Irish budou v kampani čelit přibližně třiceti příběhovým misím. Vaše vlastní postava bude moci oběma pomoci, ale nepůjde ji údajně využít přímo během misí.

Hráčův hrdina naopak bude dominovat freeroam módu, zatímco Irish a Seth mají v tuto chvíli jen přicmrndávat. Během svého putování ale narazíte na řadu postav z původní hry v čele s Bonnie MacFarlane a chybět dokonce nemá ani samotný John Marston. Zdaleka ovšem zřejmě ne tak přátelský jako posledně.

Novinkou v pokračování má být unikátní systém gangů. Můžete se připojit k několika různým skupinám banditů, ale rovněž se přiklonit na stranu zákona a dohlížet na pořádek v jednom ze zdejších měst. Jakmile si ale jednou připnete hvězdu šerifa, nebudete pochopitelně moci páchat zločiny. V kampani dokonce nemá chybět ani kooperace. Do akce se může zapojit 4 až 8 přátel a vybrané vedlejší i příběhové mise lze prý splnit s pomocníky z řad kamarádů.

Na samotném RDR2 se údajně pracuje už tři a půl roku.

Zní to možná až příliš dobře na to, aby to vše mohla být pravda, tak všechny nastíněné informace berte s velkou rezervou. AnonDN1978 také tvrdí, že v Rockstaru pomýšlí na Bully 2, aby toho nebylo málo. Na samotném RDR2 se údajně pracuje už tři a půl roku, nicméně tuto a ani žádnou další z informací nikdo nepotvrdil. Oficiálně není pokračování Red Dead Redemption ani oznámené.

A konečně to nejzajímavější na konec. Red Dead Redemption 2: Legends of the West má Rockstar představit už v červnu na E3 a vyjít má hra ještě letos v prosinci. Jak říká Jonathan Frakes: Věřte nevěřte…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama