Hrdina z Final Fantasy byl příliš sexy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hrdina z Final Fantasy byl příliš sexy

Hrdina z Final Fantasy byl příliš sexy

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

7. 4. 2015 08:10 3
Reklama

V těchto týdnech vychází v Japonsku Mobius Final Fantasy (dříve Mevius Final Fantasy), akční RPG pro mobilní zařízení. Na titulu pracovalo rovnou několik veteránů série, kteří přišli s nezvyklým návrhem brnění pro hlavního hrdinu.

Souboje v Mobius FF využívají Job Systemu, díky kterému může hlavní hrdina Wal během soubojů měnit své povolání a tím také nabídku útoků a schopností. Job System není pro sérii nic nového a vždy s sebou přináší vizuální lákadlo v podobě nového kostýmu pro hrdiny.

Možná si vzpomenete na prosincové odhalení titulu, kdy jsme mohli vidět, že základní kostým povolání Onion Knight toho příliš k představivosti nenechával. Vývojáři se rozhodli i na základě reakcí od fanoušků, že tento návrh byl možná až příliš sexy, a tak Wala dodatečně zakryli. Pokud by se však ozvali hráči zase, že chtějí "sexy Onion Knighta" zpět, jsou vývojáři ochotní původní návrh do hry vrátit. Třeba jako alternativní verzi?

Hrdina z Final Fantasy byl příliš sexy
i Zdroj: Hrej.cz

Série Final Fantasy se vždy vyznačovala nápaditými a často i odvážnými vzhledy brnění. Podívejte se do galérie na výběr případů, kdy trocha nahoty nevadila ani vývojářům, ani hráčům.

Mobius Final Fantasy má ambice být plnohodnotnou mobilní hrou ze série FF. Hra vychází v Japonsku letos na jaře na mobilní zařízení s Androidem a iOS a prozatím nemá datum vydání na západě. Square Enix si však nechal registrovat ochrannou známku v Evropě a v Americe, takže bychom se mobilního RPG mohli dočkat i u nás.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama