Zapojte se do diskuse v hPodu #477
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuse v hPodu #477

Zapojte se do diskuse v hPodu #477

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

2. 4. 2015 15:49 14
Reklama

Jak asi tušíte, zítra pro vás natočíme další podcast hPod, který bude už číslo 477 v pořadí. A jeho první téma se přímo nabízí - včera vyšel trailer k PC verzi GTA V a my ho rozhodně nenecháme jen tak ležet ladem. Zdeněk se v další části vypovídá ze svých dojmů z hardcore RPG Pillars of Eternity, tudíž pokud na něj máte jakékoliv dotazy, směřujte je do diskuse.

Hlavně Jirka se asi bude chtít z nás čtyř nejvíc bavit o novince v sérii Assassin's Creed. Ten se totiž přesune na spoustu lokací po světě, akorát to bude mít jednu malou nevýhodu - nebude se to týkat velkého dílu v sérii, ale něčeho menšího. Rozebrat musíme také konec služby PlayStation Home, která, ač v našich končinách nebyla zrovna dvakrát využívaná, znamenala ve své době něco jako sociální revoluci...ve sklenici vody.

A na závěr se pobavíme o odkladech dvou velkých her - The Legend of Zelda pro Wii U a Quantum Break. Hlavně Vojta má prý nachystáno několik peprných komentářů na adresu Nintenda. Samozřejmě přijde řeč i na soutěž, dotazy a závěrečné sázky. Pokud nám něco chcete sdělit, tak směřujte své kroky do diskuse nebo na adresu podcast@hrej.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama