Chystá BioWare půdu pro Jade Empire 2?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá BioWare půdu pro Jade Empire 2?

Chystá BioWare půdu pro Jade Empire 2?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

31. 3. 2015 09:08 2
Reklama

Letos tomu bude deset let od doby, kdy vyšlo RPG Jade Empire a vývojáři z BioWare stihli už několikrát promluvit o tom, že by se ke hře rádi vrátili. Naposledy tak učinil generální manažer montrealské pobočky Aaryn Flynn v rozhovoru pro magazín Kotaku, jeho slova ale mají velmi daleko k jakémukoliv oznámení, ba dokonce jeho náznaku.

Už od roku 2009 se totiž z BioWare ozývá to samé - rádi bychom udělali pokračování, ale momentálně nemáme dostatek času a kapacit - a Flynnovo vyjádření je jako přes kopírák. "Máme toho na talíří až nechutně mnoho, ale myšlenka vrátit se zpět [do světa Jade Empire] vyplouvá na povrch pravidelně. Společně s Markem [Darrahem - jeden z designérů původní hry] jsme nedávno strávili výživné dvě hodiny nad tímto tématem," říká Flynn, ale s žádným závěrem nepřichází.

Není se však čemu divit, BioWare je v tuto chvíli opravdu na roztrhání a vedle podpory již vydaných Dragon Age: Inquisition a Star Wars: The Old Republic pracuje na dalším Mass Effectu a nové IP, která se svého představení dočká pravděpodobně už za dva měsíce v rámci veletrhu E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama